منظومه راما ( منظومه پنجم ) در تاریخ ۲۶ بهمن ماه ۱۳۹۰ آغاز شد جهت ورود روی عکس زیر کلیک نمایید

آخرین اخبار : --- راه‌اندازی فروم ‌فدراسیون‌ها --- اطلاعات ناوگان تجاری --- برترین‌های پرسیوس --- نکاتی در آغاز راه راما --- آغاز رقابت در راما ---

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 2.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فدراسیون پرینس
2011-12-13, 07:56 PM (آخرین تغییر در این ارسال: 2011-12-13 08:31 PM توسط D.L.)
ارسال: #4
RE: فدراسیون پرینس
توی برنامه ای که ریخته بودم این قسمت که بیام این تاپیک رو بزنم نبود البته قرار نبود همه چی روی برنامه پیش بره که خیلی چیز ها هم نرفت، شاید خیلی از شما + تیم توسعه گر شبیه ساز تعجب کرده باشن که D.Lـی که سرش میرفت حمایتش از تیم قطع نمیشد چی شده یهویی این جوری به بد گویی از تیم افتاد و ... . قبلا یه سری دیگه این کاری که من با تیم کردن رو کرده بودن برای همین پیش خودم فکر کرده بودم که اشکال نداره عادت کردن به این کار ولی پیش خودم به این نتیجه رسیدم که من نمیتونم همین جوری برم و ... . برای همین میخوام بخشی از برنامه ای که اجرا کردم رو تشریح کنم که به نظر خودم تا 80 % موفق بودم. من حدود 3 سال هستش که بخشی از زندگیم بعضی جا ها خیلی پررنگ و بعضی جا ها کم رنگ تر به آسمان دژ اختصاص داده شده بود خیلی دوست های خوبی پیدا کردم خیلی چیز های مفید یادگرفتم ولی این اواخر به این نتیجه رسیدم که هر چی بیشتر دارم میمونم تو این محیط لطمش به زندگیم از فایدش بیشتر شده پس کم کم باید شروع کنم به دل کندن ولی اون خودی که میشناختم حاضر نبود به این راحتی از بازی و فروم و .... دل بکنه پس این فکر به ذهنم رسید، میدونستم که دیر یا زود استارز شروع میکنه به تهمت زدن به تیم این رو از تجربه ای که از بازی داشتم و همین طور شناختی که به استارز داشتم مطمئن بودم فقط منتظر نشونه بودم که کم کم تو فروم داشت نمایان میشد:

(2011-12-10 04:14 PM)vampire2012 نوشته است:  سلام تیم توسعه...
آقا یه چیزی
چرا سر اوج جنگ استارز با پرنس این کارو کردین؟
تازه داشتیم از صفحه روزگار محوشون میکردیما
بدترین شرایط بود
ادم فکرای بدی میره تو ذهنش:چشمک

(2011-12-10 05:20 PM)Alisoleimani نوشته است:  
(2011-12-10 05:16 PM)Alisoleimani نوشته است:  
(2011-12-10 02:32 PM)D.L نوشته است:  رادار تا یه ساعت دیگه راه میفته، به کیوان گفتم اینا کوته فکرن این حرف رو میزنن قبول نکرد !!!
عزيزم شما لطف بكنيد به دوستتان اقاي كيوان در تيم بفرماييد استارزي ها واقع بين هستند
البته اكانت اقا كيوانم تو پرينس هست از ايشون هم مراقبت كنيد
خدا رو شكر اقاي DL به تيم دستور دادن خيلي ضايع جانبداري نكنند و رادار رو باز كنند اخه ديدن رادار رو هم بردارن ما اتك ميديم

(2011-12-10 01:52 PM)blaaaaack نوشته است:  سلام به تمام دوستان عزیز

به نظر من رادارو برای 2 دلیل از کار انداختن

1- پرنس بتونه نیرو بسازه و خودشو تقویت کنه

2- برای اینکه رادارو میخان 3 بعدی کنن که مختصات واقعی بشه

اين پيامو يكي از دوستاي گلم تو فدراسيونمون زده منم اينو تو فروم گذاشتم البته اگه اجازه داد به اسم خودش ميزنم كه ناراحت نشه .

قبل از این ماجرا من به کیوان گفتم ( خودش گواه به این قضیه هست که انکار کرد هیستویرش رو از یاهوو میذارم) که کیوان من تو تاپیک آمار شروع میکنم به داد و بیداد که چرا وسط جنگ این کار رو کردید و .... که استارز نیاد داد و بیداد کنه چون مطمئنم این کار رو میکنن اما کیوان گفت نه نکن، این جا با خودم فکر کردم که تیم من رو تو این راه حمایت نمیکنه و به قولی I’m on my own !!! پس تغییر برنامه دادم ، در جواب علی سلیمانی که به من تهمت زده بود حدود یک صفحه نوشتم ولی همرو پاک کردم هنوز نمیدونم این کارم درست بود یا نه ( ولی فکر کنم درست بود چون نتایجش رو دوست داشتم ) نوشتم:

"فقط میتونم بهت بگم تو یه ... هستی"

علی سلیمانی این پستم رو گزارش میده و کیوان میبینش به فرزام میگه بنش کنید ، با این که حسین ریحانی و کیوان میگن که این مجازاتش نیست ، تازه از مدیریت هم ورم میدارن این جا یه بهانه دیگه دستم اومد برای نشون دادن تیم از استارز و اون این که با این که به من تهمت زدن من مجازات شدم به خاطر کارم اونم چند برابر ولی اون ها نشدن.
این از فروم ، اوضاع که حسابی بل بشو ( نمیدونم درست نوشتم یا نه) شده بودم رفتم سراغ بازی بچه ها رو توی رید کال جمع کردم، تصمیم داشتم با تمام مدارک حقیقی و غیر حقیقی تیم رو بکوبونم جلوی بچه ها یقین داشتم که هر چی بگم یک سری هستن که چون وابستگیشون به بازی زیاده که تعدادشون هم بیشتر از بقیس حاضر به ترک بای نمیشن ولی یه سری هستن که دلشون میخوان برن ولی نیمتونن منتظر یه حرکت هستن من سعی کردم این حرکت باشم چون میدونم وقتی به این مرحله میرسی که نیاز به رفتن میکنی باید بری !!! یه سری رفتن و یه سری موندن بعد از حرف های من متن نامه ای هم که تو پیام روزانه فد ها و تو نامه ها و فروم زدم این بود:

همه من رو تقریبا تو این بازی میشناسن اسمم امیرحسینه 21 سالمه و نزدیک به سه ساله دارم از سرور تست بازی میکنم به خاطر فعالیت زیادم به تیم توسعه گر بازی نزدیک شدم و در مقاطعی به نوعی باهاشون کار میکردم هیچ وقت فکر نمیکردم که همچین روزی برسه همیشه فکر میکردم که درست کار کردن که ازش تو شعار هاشون دم میزدن تو عملشون هیچ اثری ازش نباشه، یه جورایی عذاب وجدان دارم ، فکر میکنم دارم به اعتمادی که تیم به من کرده پشت میکنم ولی با این فکر تا الان توجیهش کردم که در مقابل بدی نباید سکوت کرد، بعدا ها نمیتونم خودم رو ببخشم درباره این قضیه اگه الان سکوت کنم، خیلی از شما ها پول توجیبیتون رو حقوقتون رو وقتتون رو و .... رو توی بازی خرج کردین و حداقل انتظاری که دارین لذت بردن از بازیه نه حرص خوردن و .... . حقیقت اینه که تو این بازی داره حق یه سری خورده میشه همیشه من از تیم دفاع میکردم اما به این نتیجه دارم میرسم که کور کورانه بوده این حرکت، توی این بازی تبعیض موج میزنه زیاد وارد جزئیات نمیشم یه سری ها هستن که چون بخش اعظمی از منبع درامد زایی بازی رو تشکیل میدن نسبت به بقیه در ارجحیت قرار دارن مثل همه جای دنیا ولی بیاین یه بارم که شده سکوت نکنیم و جلوش وایسیم در حد خودمون دشمن فدراسیون پرینس تشکیل شده از این جور آدم ها نه همشون ولی خب هستن توشون دیگه یه سری ها که نیرو میخرمولتی دارن و ... ولی طبق قانون بازی باهاشون برخورد نمیشه، من دو سال به تیم بدون چشم داشت کمک کردم ولی موقعی که رسید که ذره ای چشم به حمایت داشتم به منبع درامد زاییشون میگن نه دیگه مدیر نمیشه مثل یه آشغال من رو دور انداختن شما دیگه اصلا چشم نداشته باشین مگر شما هم جزء منبع درامد زایی باشین. کاری که من میکنم اینه که فدراسیون پرینس رو در حد خودم منحل اعلام میکنم و از بازی میرم ولی از اگاه کردن بقیه دست برنمیدارم هر کس خواست با من بیاد و کمکم کنه هر کسم نخواست میتونه بمونه یا به یه فد دیگه بره، اگه ما کامل از بازی بریم استارز دیگه رقیبی نداره پس لازم نیست دیگه منبع درامد زایی تیم توسعه گر شبیه ساز باشه و ... . دیگه بیشتر از این دوست ندارم حرف بزنم امیدوارم در همه مراحل زندگیتون موفق باشین و گیر همچین وضعیت های اصلا نیفتین

امیرحسین دارایی – ملکور – DL

خب حالا باید منتظر عواقب کارم مینشستم، این وسط یه اتفاق خارج از برنامه دیگه ای هم افتاد، شخصی به نام پارادایز(paradise) که وزیر جنگ یکی از فد ها بود موقعی که من برای فرماندهی اون فد رفته بودم به من چند نامه زده بود مبنی بر این که بچه ها پسووردشون رو نمیدن و این جا خونه خاله نیست و ... با لحن خیلی عامرانه و دستوری و طلب کارانه از بن دراومدم شاید نامه هاش رو گذاشتم، تو پست اول تاپیک پرنس برید ببینید تو سیاستی که اول بازی تدوین کردم به وضوح گفتم ما به زور پسوورد نمیگیریم فقط جانشین بعد اون موقع یه بازیکن که الان رفته پیش خود این آقا FARZAD_1991 به من گفت چرا ایشون میخوان به زور از من پسوورد بگیرن که من گفتم اشکال نداره لازم نیست بدین و در جواب آقای پارادایز گفتم پسوورد نمیگیرین از کسی بحث تمام که ظاهرا به شان والای ایشون برخورده بود و شروع کرده بودن به شورش که کلا الان نیگا میکنم 11 نفر رو تونستن با خودشون ببرن البته پسوورد یک سری هم داشتن که سر خود برده بودنشون مثل aminreza که من برش گردوندم حالا ایشون بچه ها خواسته بود که ایشون باید فرمانده کل پرینس بشن تا برگردن ( به گفته خودش دانشجوی ترم آخر دکترای دانشگای امیرکیر هستن آدم خندش میگیره آخه این رفتار بچه دو سالم نیست) بعد منم عصبانی بودم روز قبلش قبل از این خواستش من جانشین همه این ها بودم میخواستم نیرو هاشون رو بزنم به در و دیوار اما سزار نذاشت خوشحالم که این کار رو نکردم ولی بعد از این خواستش یه نامه بهش دادم :

من ... شهروندامم دست تو نمیدم چه برسه به فدم ، من دیروز به اکانت همتون دسترسی داشتم میتونستم نیرو های همتون رو فرو بدم ولی مثل تو ... نیستم که بخوام در امانت خیانت بکنم به لژیون هم بگو من رو از جانشینیش برداره.

از اون جایی که پارادایس شده بود اسباب بازیه استارز برای ضربه زدن به ما ( ای پی های خیلی ها رو از جمله ومپایر تو اکانتش دیده بودم) که خودش هم خبر نداشت و نداره و هنوز داره تو فد 11 نفرش عشق میکنه نامه به دست استارزی ها میفته و تو فروم پخش میشه وکلی جنجال میشه به دنبالش کیوان به من اس ام اس میده و من قضیه رو توضیح میدم طبق قانون باید اول به من اخطار میدادن در صورت تکرار بنم میکردن ولی در جا بن شدم اون موقع باز خیلی عصبانی شدم ولی الان خوشحالم دو بار این جور کاری رو کردم دو تا نتیجه داد:

1- از مدیریت فروم برداشته شدم همین طور دارم کم کم میرم.

2- تو بازی بن شدم به اکانتی که خیلی روش زحمت کشیدم و ... .

به همین راحتی داشت وسائل رفتن من از بازی مهیا میشد.

من قبل از مطلع کردن بچه ها تو بازی به ضرب العجل داده بودم که اگه این سه خواستم رو عملی نکنید از بازی میرم :

1- پیگیری قضیه پرهام.

2- پیگری قضیه مولتی ها.

3- مجازات مساوی کسانی که به من توهین کردن.

قصد نداشتم وایسم تا سه خواستم براورده بشه فقط میخواستم با این کارام به تیم تلنگر بزنم که حواسش رو از کار های فرعی مثل:

- ساخت فرمانده جهانی ( uc.asmandez.ir) بیهوده ( کیوان یه بار با اکانت من لاگین کن توش:دی)

- ساخت فروم توی بازی بیهوده.

- چت توی بازی بیهوده.

- قابلیت کاوش بیهوده ( جالبه میتونی سیاره های دیگه خودت رو هم کاوش کنی:دی)

- اضافه کردن ایتم های بیهوده.
و ....
وقتی که هنوز جانشین ها مشکل داشت، بالانس مشکل دار،ه جنگ ها مشکل داره،مولتی ها جولون میدن، بازی مشکل امنیتی داره و .... . مرتضی یه سری حرف به نقل از من وقتی تو فروم نمی اومدم زد که کسی خوب توجه نکرد و حسین ریحانی تند و تند جواب میداد انگار که مسابقس !!!داریم ایرادت رو میگیرم به تیم مورد علاقت که توهین نکردیم داری این جوری طرفداری میکنی !!! بازم تکرار میکنم یه سری اولیوت های صفر هستن که شما تا رعایت نکردین نباید برین تو الویت های 1 !!! شما تازه رو اولویت های 1 نرفتین رفتین 4 و 5 ، الویت های 1 مثلا:

- امکان ارسال منابع و پشتیبانی به هر کسی چه هم فدی چه غیر هم فدی و توجیح شما چیه که این رو نمیذاریم مولتی ها !!! خب خیلی کار اشتباهی میکنید هنوز این درست نشده رفتین سراغ کار های دیگه !!!

- نداشتن گروه پشتیبانی مناسب : وفتی بازی از یه مرحله ای گذشت باید میرفتین سراغ این تیم نه این که بازی رو گسترش بدین.

- تنوع کم نیرو ها

- بالانس بد بازی به نحوی که فقط تنها راه ادامه بازی جنگه

- و ....

این هم خطابه هام به تیم و در نهایت فرزام جان شما این جوری 1 سال که سهله 10 سالم به ویژونت نمیرسی کاملا برادرانه میگم.

نتیجه بعدی که من از این کارم گرفتم اینه که انقدر استارزی ها خوب به این کارم واکنش دادن که دیگه اگه یه کلمه بزنن که تیم داره از گروه خواصی طرفداری میکنه هزار تا نقل قول میکنیم ازشون، نمونه:

(2011-12-11 05:04 PM)nayuop نوشته است:  به قول رضا یه جور عادت شده . همه میخوایم تقصیرو بندازیم گردن تیم توسعه در صورت اینکه بزرگترین مشکل نحوه ی برخورد خود گیمر هان
پوینت این بازی نسبت به بقیه بازی های آنلاین خیلی عادلانه تر و معقول تر.

(2011-12-11 02:45 PM)lighting نوشته است:  تنها مشکلی که این بازی داره اینه که هنوز جونه
تا بیاد خودش رو درست کنه طول میکشه
پس باید بهشون فرصت داد
کارشون هم درسته (به جز مواردی اندک )
خود من از کسانی بودم که تو این بازی هرچی باگ بود به پست ما خورد
اگه یادتون هم باشه خیلی سرو صدا کردم
ولی فهمیدم مشکل نه از تیم توسعه هست نه کس دیگه ای
همین جا هم دوباره از تیم عذرخواهی میکنم
اگه قرار باشه این بازی تقلیدی از بازی های دیگه مثل ترواین باشه ارزشی نداره
پلی برای ساخت یه بازی جذاب و نوین تجربه و ازمایش لازمه که ما الان در این مرحله هستیم
یه سرور رو کواه یه سرور رو بلند یه سرور با سوخت بالا یه سرور با بالانس نیروهای متفاوت تا بهترین مشخص بشه
هیچ چیز بدون تست ممکن نیست
پس صبور باشید.

(2011-12-11 02:30 PM)SaHMi نوشته است:  اینکه تیمو خریدن یا فلان کس پسرعموی تیمه و هرروز میره شرکت حرف درستی نیست
قبلا هم زده شد
اشتباهه !!!

ولی در کل ایراد از یه جای دیگست !!!!!!!!!!!!

(2011-12-11 05:44 PM)namip نوشته است:  با سلام
بابت نظرات دوستان این نکته رو بگم که این رفتن بعضی از دوستان چه در این سرور و چه در سرور قبل نشان اشکال از تیم توسعه نیست نشان ظرفیت محدود ما ست که دوست داریم همیشه پیروز باشیم هر وقت شکست می خوریم تحمل نمیکنیم بنای نا سازگاری می زاریم
و البته خیلی جالبه که اکثر دوستانی که تو سرور های قبل رفتن باز سرور بعدش اومدن فقط با یه اکانت دیگه و یه اسم دیگه :دی
من و خیلی از دوستان سرور پیش عضو استارز و روهان بودیم و اخر سرور نتونستیم پیروز بشیم حالا به هر دلیلی ولی نه تنها نرفتیم قهر نکردیم بلکه این سرور با قدرت بیشتر اومدیم و زحمت کشیدیم
پس گاهی لازمه جای اینکه دوستانمان را در تیم توسعه متهم کنیم خودمون رو اصلاح کنیم
یا علی
موفق باشید

خب تیم توسعه گر عزیز خیالتون رو از این بابت راحت کردم دیگه نمیتونن حرف بزنن انقدر ازشون مدرک دارم:دی

اما گروه بعدی که روی سخنم به شماست بچه های پرینس هستش، خیلی واضح میگم شما پیروز این سرور هستید پس سراغ صلح و سازمان ملل و اینا نرید، عوض کردن بالانس بازی کار شما نیست این ها همه سیاست هایی که استارز داره میچینه به هیچ وجه دم به تله ندید فقط نیاز به انسجام و آمار گیری دارید ( البته من از وضعیت فعلیتون آگاه نیستم ولی اگه هنوز تو جنگ هستید ادامه بدید شما بهترین هستید).

در پایان اول از همه از اعضای تیم معذرت میخوام که این چند روزه بهشون استرس وارد کردم بعد هم از بچه ها که ممکنه باهاشون رو راست نبوده باشم ولی مهم این بود که به هدفم رسیدم راه و ایناش مهم نبود به نظرم، ولی نسبت به تیم احساس گناه میکنم امیدوارم یه بار دیگه رو در رو ازشون عذر خواهی کنم و همین طور اون ها هم نظرشون نسبت به من عوض نشده باشه، امیدوارم حرف هام رو تونسته باشم کامل و با انسجام منتقل کرده باشم.

* به خاطر حساسیت این متن ناظرین محترم لطفا به این متن دست نزنید تا اگر تیم خودش صلاح دید بذاره بمونه البته من یه جا خارج دسترس شما میذارمش:دی

* این متن ممکنه زیاد غلط املایی و نگارشی داشته باشه به بزرگی خودتون ببخشید.

مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
Add Thank You نقل قول این ارسال در پاسخ
The following 1 user says Thank You to D.L for this post:
mahyar_soft (12-14-2011)
ارسال پاسخ 

پیام‌های این موضوع
فدراسیون پرینس - D.L - 2011-11-17, 08:24 PM
RE: فدراسیون پرینس - D.L - 2011-12-05, 12:43 AM
RE: فدراسیون پرینس - D.L - 2011-12-13 07:56 PM